Close

Contact

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Over Time4mediation

Time4Mediation is opgericht door Ruud Herder. Na een grondige opleiding met specialisaties als familiemediatior en arbeidsmediatior mag Ruud zich MfN Register mediator noemen. De mediators in het MfN Register mediators voldoen aan de strengste eisen en vertegenwoordigen de hoogste kwaliteit in hun vakgebied. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Time4mediation. Een kwalitatief goede begeleiding door een mediator die aan de hoogste eisen voldoet is van cruciaal belang voor de kwaliteit van de oplossing in een conflict.

MfN geregistreerde mediators

Bij Time4Mediation staat neutraliteit en deskundigheid voorop. We werken uitsluitend met MfN geregistreerde mediators. Dat betekent voor u gegarandeerde en gecontroleerde kwaliteit. Zie voor meer informatie de MfN Website.

Meer informatie
APK Ouderschapsplan

Een ouderschapsplan is niet in beton gegoten. Integendeel. Kinderen groeien immers op en situaties veranderen. Daarom is een jaarlijks ‘APK’-gesprek aan te raden om aan te blijven sluiten bij de realiteit. Zo blijf je als ouders in gesprek op en kun je het plan aanpassen aan veranderde omstandigheden.

Meer informatie
Waarom Time4Mediation?

Omdat wij veel ervaring hebben in hoe om te gaan met conflicten. Het is vaak moeilijk om vanuit een conflict weer met elkaar in gesprek te komen. Dat lijkt onmogelijk maar met aandacht voor ieders belang weten wij op een professionele wijze het gesprek weer op gang te brengen.

Lees meer
*Sterkte*
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse vitae massa velit, eu laoreet massa.